ОСТАННІ НОВИНИ

До уваги водіїв! На Львівщині ускладнення погодних умов: сильний сніг та хуртовини

|

Цієї ночі синоптики прогнозують сильний сніг та попереджають про ожеледицю на дорогах! Просимо водіїв, за можливості, утриматися від поїздок. Про це Львівському порталу повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

 Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: 26 січня погода буде хмарною, сніжитиме. Вночі – місцями сильний сніг! Подекуди ожеледь. На дорогах Львова та області – ожеледиця! Вітер південно-східний 7-12 м/с, слабкі хуртовини!

Температура повітря вночі -12-17˚, а вдень – 5-10˚ морозу.

ДАІ звертається до водіїв: просимо вас, за можливості, утриматися від поїздок та перечекати негоду у безпечному місці.

Закликаємо вас також не залишати автомобілі на проїзній частині, особливо, у нічний час, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо ви таки зібралися в дорогу, будь ласка, перед поїздкою ретельно перевірте технічний стан транспортного засобу, подбайте про достатній запас пального.

Під час руху будьте надзвичайно обережними, особливо, на спусках та підйомах, під’їжджаючи до пішохідних переходів. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, обов’язково користуйтеся пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам. За умов недостатньої видимості – не забувайте вмикати ближнє світло фар!

Нагадуємо телефони чергової частини управління Державтоінспекції Львівської області – (032) 234 09 44, 234 09 32.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *