ОСТАННІ НОВИНИ

У Черкасах під час штурму ОДА міліціонери важко поранили дівчину (фото, відео)

|

При штурмі будівлі Черкаської облдержадміністрації та облради міліціонери кинули з четвертого поверху квітковий вазон, який впав на голову дівчині з мітингувальників.

Дівчина впала непритомна. Її забрала «швидка» у важкому стані, повідомляє кореспондент «Коментарів». Доля постраждалої поки невідома.

Тим часом, мітингувальники прорвалися в приміщення облради. Оборону приміщень ОДА утримують міліціонери. Вони поливають протестувальників водою зі шлангів, кидають світлошумові та газові гранти.

Радикально налаштована молодь спалює майно Черкаської облдержадміністрації. Про це з місця події інформує кореспондент “Прочерку“.

З приміщення обласної ради активісти виносять меблі та спалюють його у вогнищі, яке розпалили біля входу з боку вулиці Байди Вишневецького.

Наразі черкащани захопили вже два поверхи ОДА. Натомість на третьому, за їхніми словами, охороняють приймальню голови Черкаської ОДА кілька працівників МВС.

Раніше повідомлялося про те,  як в Черкасах більше п`яти тисяч людей штурмують будівлю облдержадміністрації.

Фото спалювання активістами майна оприлюднила у “Фейсбуці” Маріанна Немченко.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в Черкасах під будівлю обласної державної адміністрації прийшли близько 20 тисяч жителів міста. Група людей почала штурм будівлі ОДА.

 

Фото: Facebook/Борис Бродовський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *