ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович слідкує за сутичками в Києві - Кличко (доповнено)

|

Віктор Янукович з Межигір’я уважно слідкує за подіями, що відбуваються в Києві. Про це один з лідерів опозиції Віталій Кличко повідомив у ефірі Громадського ТБ, повернувшись з президентської резиденції .

Він розповів, що зустрівся з президентом віч-на-віч, і озвучив вимоги Майдану до нього.

«Ну як, ти попав під роздачу?», – спитався Янукович у Кличка при зустрічі.

«З цього я зрозумів, що він слідкує за подіями. Як і з того, що ледь не кожну хвилину в кабінет заходила людина з папірцями і давала їх президенту», – сказав Кличко.

«Я не можу сказати, що він у піднесеному стані. Янукович виглядав схвильованим», – сказав В.Кличко.

«Я оголосив вимоги людей, які два місяці протестують на Майдані. І що треба негайно вирішити політичну кризу», – додав політик..

«Україна опинилася на межі громадянської війни. Аби розрядити ситуацію суспільстві потрібні термінові парламентські та президентські вибори. Ви, як президент, повинні негайно відреагувати… Янукович зробив вигляд, що не чує основної вимоги, однак повідомив, що завтра сформують комісію для врегулювання ситуації. По обіді за стіл переговорів мають сісти представники кабміну, адміністрації президента та лідери опозиції…», – зазначив Віталій Кличко.

Водночас В.Кличко розповів, чому опозиція так довго не може визначитись з єдиним лідером, а відтак не відповідає нинішнім запитам українців. Він зізнався, що боїться брати на себе відповідальність за пролиту кров людей.

Фото: Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *