ОСТАННІ НОВИНИ

"Київстар" зафіксував рекордний попит на стартові пакети

|

“Київстар” зафіксував рекордний попит на стартові пакети передплаченого мобільного зв`язку. Оператор звертає увагу на те, що для того, щоб стати абонентом компанії потрібно не лише купити, але і своєчасно активувати пакет та почати користуватися послугами. Повідомила Ірина Пацевко, менеджер по зв’язках з громадськістю Львівська філія ПрАТ «Київстар».

17 січня 2014 покупки стартових пакетів передплаченого мобільного зв`язку ” Київстар” в усіх точках продажів збільшилися в п`ятнадцять разів у порівнянні із звичайним періодом. Клієнти пояснюють таку активність нещодавно поширеною інформацією про те, що незабаром продаж sim- карт нібито буде тільки по паспортах.Незважаючи на таке різке збільшення попиту, компанія має достатній запас sim- карт і зберігає існуючі ціни на стартові пакети.

“Київстар” звертає увагу своїх клієнтів, що будь-який стартовий пакет має обмежений термін активації. Купивши стартовий пакет, необхідно почати його використовувати впродовж зазначеного терміну. В іншому разі, після цього часу, sim- карта виявиться недійсною.

“Київстар” технічно готовий підключити усіх охочих скористатися послугами мобільного зв`язку.

galinfo.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *