У ПР бідкаються через травмованого тупим предметом Малишева (відео)

|

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Малишев був травмований у сесійній залі Верховної Ради тупим предметом

Про це заявила народний депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва, повідомили «Коментарям» у прес-службі партії.

За її словами, Малишева доставили до лікарні «Феофанія», де наклали шість швів.

«У нього дуже глибока важка травма. За словами лікарів, вона, швидше за все, нанесена тупим предметом, оскільки, на їх думку, кулаком неможливо зробити таке сильне розсічення. Весь його одяг був у крові. Зараз депутат перебуває в лікарні під наглядом лікарів, його продовжують обстежувати», – розповіла Бахтєєва.

Нардеп повідомила, що коли в Раді побачила закривавленого Малишева, то підбігла до нього і своєю білою хусточкою почала промивати рану.
«Коли викликали лікарів, ми прямо на робочому місці промили рану перекисом водню. Медики виміряли депутату тиск, який був 200 на 120, спостерігалися перебої в роботі серця. Потерпілому дали ліки, наклали пов´язку і відвезли його в лікарню. Я супроводжувала його, сидячи поруч у машині швидкої допомоги», – повідомила вона.

У той же час в Партії регіонів назвали інцидент цинічним і встановили: поранив Малишева депутат від «Батьківщини» Юрій Вознюк.

«Той парламентарій, який це зробив, а, за даними очевидців, це був депутат від «Батьківщини» Юрій Вознюк, повинен відповісти за свої дії за законом. Подібні дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність і зняття депутатської недоторканності», – йдеться в заяві партії.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні вранці опозиція заблокувала кабінет голови Верховної Ради України Володимира Рибака. За даними лідера УДАР Віталія Кличка, в цьому ж кабінеті знаходився перший заступник спікера Ігор Калетник. Однак він зміг вибратися з кабінету і відкрити засідання парламенту.

Після голосування за держбюджет – 2014 у сесійній залі між депутатами сталася бійка, під час якої депутату від ПР Володимиру Малишеву розбили лоба.

 

Відео:  Мои Новости

фото: tvi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *