ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці з вулиці Озаркевича встановлять на площі Ринок «Стовп ганьби»

|

Мешканці вул. Озаркевича та вул. Шептицького пікетуватимуть Львівську міську раду з вимогою зупинити знищення фундації Андрея Шептицького, шпиталю на вул Озаркевича, 4а у Львові. Про це Львівському порталу повідомили представники ініціативної групи мешканців.

Напроти Ратуші пікетувальниками буде встановлено «Стовп ганьби», на якому вивісять прізвища депутатів Львівської міської ради, які проголосували за відведення ділянки лічниці Шептицького під забудову фірмі «Розвиток нерухомості».

Громадські активісти закликають львів`ян приєднатись до акції, яка відбудеться 16 січня у четвер, о 10.00 біля Ратуші та спільними діями висловити протест проти злочинних дій депутатського корпусу ЛМР, який безпосередньо несе відповідальність за рішення передати лічницю імені Андрея Шептицького у руки українофоба, представника Партії Регіонів Володимира Зубика.

Нагадаємо, 10 січня у Львові на вул. Озаркевича, 4 було на третину зруйновано пам’ятку архітектури, що належить до народної лічниці імені Андрея Шептицького.

Цього ж дня на території лічниці відбулась сутичка охоронців забудовника із журналістами. Представників преси силою виштовхали за браму подвір’я шпиталю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *