ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдан Львів набирає рекрутів для охорони лічниці Шептицького

|

Євромайдан Львів проводить реєстрацію людей на чергування біля лічниці Шептицького на вулиці Озаркевича. Про це повідомляється на офіційній сторінці мітингувальників у фейсбук.

Усіх охочих просять звертатися у намет на львівському Євромайдані. У спільноті також повідомляється, що у грудні, коли львівський Євромайдан перешкодив першій спробі зруйнувати будівлю шпиталю Шептицького, до активістів звернувся обурений керівник компанії регіонала Володимира Зубика «Розвиток нерухомості» (у фейсбуку він називається «Николай Дмух»).

«Ніколай вимагав спростування поширеної інформації, мовляв, компанія не належить Зубику і нічого не збирається руйнувати… Він також запевняв, що об’єкт планують лише реставрувати. Проте, «Ніколай звернувся до суду, який дозволив знесення старовинних будинків комплексу Шпиталю Шептицького», – йдеться у повідомленні. Водночас Євромайдан Львів закликає міську владу та Українську греко-католицьку церкву втрутитись, виправити свою помилку й припинити руйнування старого Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *