ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським безхатченкам потрібен одяг та взуття

|

Із настанням холодної пори року винятково актуальним постає питання забезпечення бездомних теплим та чистим місцем для ночівлі, гарячим харчуванням та теплим чистим одягом. У Львові вже кілька років функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, який є єдиною міською бюджетною установою, де надають соціальні послуги людям, які опинились на «вулиці», а саме тут вони можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, скористатись санітарно-гігієнічними послугами, поїсти та змінити одяг. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, Центр звертається до всіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих із закликом, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів, одягу та взуття, які так необхідні, особливо в холодну пору року, львів’янам, яким нікуди йти.

«Взимку, щодня в установі ночує до 50 бездомних, інколи й більше. У кожного з підопічних Центру своя життєва історія та дорога сюди, але всі вони потребують допомоги в забезпеченні першо-необхідним та імпульсу покинути це соціальне середовище і вернутись до нормального життя. Тому ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, підтримку, оскільки навіть маленький внесок кожного, послужить вагомим вкладом у велику справу», – зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

З питань співпраці, прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3А.

Довідка

Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Відповідно до своїх завдань Центр: веде первинний облік бездомних громадян; видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову реєстрацію; здійснює соціальне патрулювання; надає інформаційні, правові та консультаційні послуги; сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *