ОСТАННІ НОВИНИ

На мешканців Озаркевича та Шептицького міліція склала протоколи

|

Учора, 13 січня, мешканці вулиць Озаркевича та Шептицького, які потерпають від незаконної забудови, зібрали збори у подвір’ї, де нещодавно повалили паркан. Участь у зборах взяло близько 60 людей, які очікували, що забудовник здійснить спробу вдруге встановити незаконний паркан під прикриттям міліції. Про це Львівський портал повідомили в «Автономному опорі».

Цікаво, що перед початком зборів, близько о 20:00, на місце прибуло три екіпажі міліції і ДАІ. Міліціонери зібрались складати протокол адміністративного порушення про несанкціоновані збори громадян, проте люди, довівши їм абсурдність таких дій, передумали і вже пошкодували, що з’явились. Активісти змусили показати свої документи міліцейського “тіхаря”, який на кожній масовій акції в місті знімає обличчя мітингувальників на камеру.

Разом з міліцією перебував і Артем Комісаров – колишній міліціонер, а зараз – начальник охоронної фірми, яка стереже об’єкт на Озаркевича. Як вдалось з’ясувати, в 2012 році (і, можливо, навіть по-сьогодні) він був начальником охорони у клубі “Fashion club”, де відзначився побиттям людей. Як відомо, цей клуб належить свободівцю Ігорю Кривецькому.

Також варто зазначити, що на своєму офіційному сайті свободівці заявили, що: “Під час обговорення проблемних питань ми разом із членом Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Василем Петриком та громадою дійшли згоди про проведення в понеділок робочої зустрічі із фахівцями та мешканцями вулиці”. Про жодні зустрічі з депутатами мешканці не чули. Жоден свободівець на місце зустрічі не з’явився і на контакт з людьми не виходив.

Як повідомляє «Автономний опір» мешканці налаштовані активно боронити свою територію. В середу пікетуватимуть міськраду разом з громадськими організаціями. Жоден з них не збирається здаватись і вірити у перемогу справедливості. Найголовнішим є те, що люди вже не сподіваються на допомогу чиновників і депутатів, і збираються відстоювати свої права власними силами, що обіцяє успішно для них завершитись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *