ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові готуються до чемпіонату області з легкої атлетики у приміщенні

|

У Львові готуються до чемпіонату Львівської області та молодіжного чемпіонату Львівської області з легкої атлетики у приміщенні. Про це повідомляє прес-служба Федерація легкої атлетики Львівської області.

Змагання з легкої атлетики у приміщенні відбудуться 15 та 16 січня 2014 року у місті Львові, в приміщенні легкоатлетичного манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові (вул. Клепарівська, 39-а).

Варто відзначити, що з 2014 року в офіційних змаганнях беруть участь тільки члени ФЛАУ до складу яких входять спортсмени 1998 р. н. та старші. Спортсмени 1999 р. н. та молодші до участі у змаганнях допускаються тільки після узгодження із керівником змагань. Склад команди на участь у змаганнях необмежений.

За підсумками Чемпіонату Львівської області буде здійснено відбір та сформовано збірну команди Львівської області, для участі у командному чемпіонаті України та чемпіонаті України серед молоді у приміщенні які пройдуть у Запоріжжі 27-28 січня 2014 р.

Фото: Oblosvita.com  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *