ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновнику Львівської мерії пропонують визнати свою провину взамін на закриття справи

|

Директор департаменту «Адміністрація міського голови» Андрій Москаленко розповів про нові обставини у кримінальному провадженні щодо начальника управління внутрішньої політики ЛМР, активіста Львівського Євромайдану Андрія Шевціва. За словами Андрія Москаленка, Андрію Шевціву пропонують визнати свою провину в обмін на закриття кримінального провадження, де Андрій Шевців проходить як підозрюваний. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Мова йде про те, що якщо Андрій Шевців визнає вину, то справа закривається. Я розцінюю це як тиск. Людина не вчиняла жодних дій, які суперечать чинному законодавству, а їй говорять визнати свою провину і справа буде закрита.

Нема підтвердження, що завтра не буде іншого допиту, що хтось з’явиться чи не з’явиться з правоохоронних органів. Не знаю, коли це може закінчитись. Ця справа не є закритою. Ми хочемо зрозуміти, що далі. Є відтягування процесу. Андрій Шевців на свята навіть не може поїхати привітати бабусю, бо йому обмежено виїзд за місто.

Найбільш парадоксально, що про цю справу знає все вище керівництво правоохоронних органів. На місці події в селі Гамаліївка перебували керівник міліції міста, керівник ДАІ міста, заступник керівника міліції Львівщини. Це люди, які приймають рішення. Якщо був факт правопорушення, то озвучте його, покажіть. Нічого не озвучують. Виникає питання – для чого цей процес затягують і до чого це призведе? На мою думку, таким чином хочуть показати, що людина, яка має свою особисту думку, яка не хоче погоджуватись з нав’язаними речами, – що так не можна. Ми живемо в цивілізованій європейській країні», – зазначив Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *