ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Львівщини масово обкрадають супермаркети

|

За скоєння крадіжок продовольчих та промислових товарів з торгівельних супермаркетів Львівщини 31 грудня були затримані троє жителів Львівської області. Про це Львівський портал повідомив ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

31 грудня у Самбірський міськвідділ міліції надійшла заява від керуючого одного із супермаркетів міста Самбора про те, що з приміщення торгівельного закладу невідома особа викрала продукти харчування (суп грибний, паштет печінковий, майонез) та мобільний телефон «Самсунг». Всього на суму 290 гривень.

Вжитими заходами було встановлено, що крадіжку скоїв 40-річний житель одного із сіл Самбірського району. Речові докази вилучено.

У той же день у Стрийський міськвідділ міліції із заявою про крадіжку звернулася директор одного із супермаркетів міста Стрия. Заявниця повідомила, що з прилавку магазину було викрадено пляшку віскі вартістю 174 гривні.

Встановлено, що крадіжку алкогольною напою скоїв 22-річний безробітний житель Стрия. Речовий доказ вилучено.

У Сихівський райвідділ міліції натомість звернувся менеджер одного із супермаркетів Львова, який повідомив, що з торгівельного центру невідома особа викрала дві упаковки м‘яса «Корейка свиняча» на суму 158 гривень.

Вжитими заходами правоохоронці встановили, що крадіжку продуктів скоїла 35-річна безробітна львів’янка.

За даними фактами порушено кримінальні провадження за ч. 1 та ч.2 ст. 185 КК України (Крадіжка). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років або до п’яти років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *