ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні свят вогнеборці врятували від вогню три житлових будинки та господарку

|

30 грудня о 18:32 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про пожежу  в цегляному житловому будинку в селі Грусятичі Жидачівського району. Одразу до місця події виїхали місцеві вогнеборці. Про це Львівський портал повідомили у прес-центрі ГУ ДСНСУ у Львівській області.

Ліквідація пожежі ускладнювалась відсутністю вододжерела поблизу будинку. Отож, для цілей пожежогасіння доводилось здійснювати підвіз води з місцевого озера, яке знаходилось на відстані 500 м від місця події. Завдяки професійним діям вогнеборців від вогню вдалось врятувати два житлові будинки. Пожежа ліквідована о 21:17. До ліквідації пожежі залучалось 8 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.  

Цього ж дня, о 20:35 була зафіксована ще одна пожежа на горищі двохповерхового цегляного житлового будинку по вул. Наварійська, 64 в селі Солонка Пустомитівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогонь охопив значну частину даху будинку. Окрім цього, через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Усього 30 хвилин знадобилось рятувальникам, аби приборкати полум’я і не допустили поширення вогню на інші будівлі. Таким чином, рятувальникам вдалось врятувати від вогню один житловий будинок та господарську будівлю. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 60 м. кв., речі домашнього вжитку на площі 35 м. кв. та пошкоджено перекриття на площі 30 м.кв. Пожежа ліквідована о 21:10.

Причини пожеж та сума завданих збитків встановлюється. Загиблих та травмованих внаслідок подій немає.

Фото: прес-центр ГУ ДСНСУ у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *