ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 8 тисяч прикордонників охоронятимуть державний кордон в новорічну ніч

|

У період новорічних та різдвяних свят очікується значне зростання потоку пасажирів та транспортних засобів у пунктах пропуску, близько в 2-2,5 рази. Саме тому в цей період охоронці кордону роблять все можливе, щоб посилити безпекову складову та уникнути черг, а подорожі людей зробити комфортними. Про це повідомляє відділ з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Держприкордонслужби України.

Загалом лише в новорічну ніч близько 8 тисяч співробітників Державної прикордонної служби України здійснюватимуть охорону державного кордону та забезпечать належні умови в пунктах пропуску для подорожуючих.

Для здійснення цих заходів Держприкордонслужбою був  створений необхідний резерв сил та засобів. Він дозволить своєчасно посилювати зміни прикордонних нарядів у разі різкого збільшення пасажиро-транспортного потоку. Також було ініційовано проведення низки нарад із залучення перевізників, туристичних операторів та адміністрацій підприємств для завчасного отримання попередньої інформації стосовно переміщення через державний кордон організованих груп, у тому числі й дитячих, додаткових туристичних поїздів, автобусів та автоколон.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *