ОСТАННІ НОВИНИ

Із України намагались незаконно вивезти трьох дітей

|

Мостиський прикордонний загін Держприкордонслужби України неодноразово інформував про порядок здійснення закордонних поїздок з дітьми та наводив статистику не пропусків дітей через державний кордон. Однак і надалі продовжують мати місце випадки надання на паспортний контроль документів, оформлених не належним чином, серед яких трапляються і підроблені і ті, що були видані незаконно. Про це повідомляє пресс-служба загону.

Так протягом вихідних в пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець» відповідно не пропущено через державний кордон трьох дітей, які їхали у супроводі одного із батьків. В усіх випадках нотаріально-засвідчені заяви відсутніх батьків виявились незаконно виданими, оскільки останні вже певний час перебувають за кордоном. По даним випадкам, в порядку забезпечення законності, негайно були проінформовані працівники органів внутрішніх справ.

На передодні Новорічних та Різдвяних свят та при плануванні святкових вихідних днів за кордоном настійно рекомендуємо скористатися інформацією про порядок здійснення поїздок за кордон з дітьми, яка розміщена на офіційному сайті Державної прикордонної служби України та повідомленнями які надаються в ЗМІ.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *