ОСТАННІ НОВИНИ

Проїзд у маршрутному таксі коштував пасажирці 2000 гривень

|

Дівчина, яка днями відсвяткувала свій 17-ий день народження, отримала неприємний подарунок від незнайомця. У маршрутному таксі юнка позбулася свого мобільного телефону «HTC» вартістю 2000 гривень. Про це повідомили у Львівському міському управлінні міліції.

Однак скористатися краденим 51-річному зловмиснику не довелося. При виході з транспортного засобу на чоловіка вже чекали правоохоронці. Професійне чуття працівників міліції, які вже певний час стежили за крадієм, не підвело.

За кілька годин до цієї події співробітники Львівського міського управління міліції помітили чоловіка, поведінка якого викликала підозру. Візуально цей перехожий нагадав працівникам міліції раніше судимого за майнові злочини чоловіка. Поводився він підозріло: весь час озирався, розглядав сумки громадян,  робив спроби простежити за обраними жертвами, а також кілька разів змінював маршрутні таксі. Увесь цей час за ним пильно стежили правоохоронці. Зійшовши на першій зупинці після крадіжки телефону, злодій потрапив у руки міліціонерів.

«Зловмисник уже неодноразово відбував покарання за скоєння майнових злочинів», – повідомив начальник оперативно-пошукового сектору відділу карного розшуку Львівського міського управління міліції Андрій Гребінка. «Він ще з підліткового віку не «товаришує» із законом, періодично скоюючи крадіжки», – додав він.

На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України (крадіжка).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *