ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко закликає припинити україно-українську війну

|

Юрій Луценко виступив на мітингу в Запоріжжі, де зібралося близько 2-х тисяч жителів міста.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ТУР.

Юрій Луценко вкотре наголосив, що час припинити україно-українську війну, яку розпалює нинішня влада. “Адже Україна неможлива без Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська і Харкова так само, як її неможливо уявити без Львова, Житомира і Вінниці”, – наголосив Луценко.

Він порівняв Схід і Захід України, як дві частини мозку – раціо та емоціо. На Сході живуть такі ж працьовиті люди, такі ж емоційні українці. “У нас різна історія, але спільне майбутнє. Наш спільний ворог – у Межигірї, а наше майбутнє – в Європі”, – звернувся Луценко до запоріжан.

“На ведмедя можна йти з рогатиною і не перемогти, якщо він заховався за високими мурами резиденції. Але й там його можна дістати – жалити укусами мільйонів бджіл”, – сказав Луценко і наголосив, що необхідно поширювати майдани по всій країні – від столиці до східних та південних кордонів.

І тоді, на його думку, ніякі загони міліції та спецназу не втримають всю протяжність доріг.

“Тут, у Запоріжжі, бються українські серця. Тут я зрозумів, що Україна єдина у прагненні до змін”, – наголосив Юрій Луценко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *