ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко попереджає про війну і закликає обрати головнокомандувача

|

На виборах навіть українського ступеню фальсифікації у Януковича немає шансів. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Главком» сказав лідер Третьої української республіки Юрій Луценко, повідомляє прес-служба ТУР.

Однак, за прогнозами Луценка, «на виборах московсько-мінського ґатунку» такі шанси у Януковича з’являться. «Наше завдання – добитися виборів якомога скоріше. Треба не дати режиму закостеніти в кремлівській матриці «царської демократії», – наголосив політик.

«Ми вже бачимо, що в цій війні ми матимемо справу не лише з межигірськими старцями, але й кремлівськими гномами», – зауважує Луценко і наголошує, що проти опозиції виступатиме «колосальна антидемократична потуга».

Тому, за його словами, не можна гаяти час на тренування «різними кампаніями різних кандидатів у першому турі». «Грати в рулетку з інтернаціональною бандою я би нікому не рекомендував», – зазначив Луценко.

Лідер ТУР вкотре наголосив: «Я вважав і вважаю, що Майдан потребує єдиного кандидата в Президенти. Саме він має публічно озвучити план і взяти на себе відповідальність за розвиток революції. Він має спалити мости з минулим, проголосити радикальний план і повести за собою людей у нове життя».

«Я і, напевно, абсолютна більшість майданівців знають – у нас не буде демократичних виборів. У нас буде війна під назвою вибори. І її фінал наперед запрограмовано: незалежно від результату голосування, начальник «Беркуту» оголосить нам перемогу Януковича», – наголосив політик.

«Люди на Майдані хочуть бачити конкретну кандидатуру як символ і гаранта конкретного плану реформ. Всі вони покинули радянський барак і вийшли на Майдан. Що робить людина перед тим, як обрати нове житло? Цікавиться планом. Тому опозиція має якомога скоріше оприлюднити план реформ у перший рік після перемоги. Якщо архітектура майбутнього влаштовує, людина обов`язково поцікавиться складом будівельної бригади. Тому опозиція повинна оголосити команду реформ. І врешті людина хоче знати, з ким вона підпише договір на нове житло. Тому Ма! йдан все голосніше говорить про єдиного кандидата в Президенти», – резюмував Юрій Луценко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *