ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано вже п´ятьох підозрюваних у справі Чорновол

|

П´ятим підозрюваним у справі про побиття Тетяни Чорновол, швидше за все, є Роман Залюбовський

Як повідомляє «Українська правда», в Печерському суді, який до цього обрав запобіжний захід іншим чотирьом підозрюваним, в суботу було тільки одне засідання і стосувалося воно Залюбовського.

Крім того, МВС повідомляло про обрання запобіжного заходу п´ятому підозрюваному близько 14 години в суботу. Судове засідання було призначено на 12:25.

Як з´ясували журналісти, Роман Залюбовський живе в Дніпродзержинську і народився в 1979 році , як про це повідомляло МВС.

За версією МВС, саме п´ятий підозрюваний приїхав до Києва, щоб купити Porsche Cayenne, на якому і нападали на Тетяну. Інший підозрюваний – Сергій Котенко, який розповів про обставини переслідування і нападу на Тетяну, у своїх свідченнях назвав два імені: Роман та Андрій.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Бігус, в 2004 Залюбовський працював (числився ) співробітником приватної фірми, яка займалася виготовленням меблів.

У 2007 зареєстрував власний ФОП, основний вид діяльності – також виробництво меблів.

У 2010-му заснував і очолив ТОВ «Міра -Буд» із статутним фондом 107 тис. 411 гривень. Основний вид діяльності – агентство нерухомості. Припускається, що Залюбовський – формальний власник.

До нього власником фірми був Олег Володимирович Нетребко – засновник Української федерації хортингу (бойове мистецтво). На сайті федерації Нетребка ще підписаний як голова правління будівельної компанії «Міра – Буд». Крім того, Нетребко є власником ще цілого ланцюжка компаній, пов´язаних з нерухомістю. Зокрема, з Дніпропетровським ринком, з сільгоспринків в одному з районів Дніпропетровської області, сільгосппідприємством в області тощо.

У 2006 році Нетребко був кандидатом у народні депутати як член партії «РУСЬ» («Російсько- Український Союз», блок Наталії Вітренко).

За даними інтернет-ЗМІ, Нетребко також є кримінальним авторитетом регіонального рівня на прізвисько Нетрік. Співпрацював з ОПГ Курочкіна. Зазначений директором компанії «Магеллан», що пов´язана з Курочкіним. Був пов´язаний з вирішенням питань по дніпропетровському ринку «Озерка».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі Чорновол було затримано п´ять осіб.

Також нагадаємо , вночі 24 грудня невідомі чоловіки жорстоко побили журналістку і громадського діяча Тетяну Чорновол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *