ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ засвітило на шкільних ранцях «Світлячки безпеки»

|

Працівники Державтоінспекції влаштували для маленьких львів’ян оригінальний майстер-клас. Правоохоронці показали малечі, як усього за кілька хвилин можна змайструвати собі зірочку-світловідбивач. Акція відбувалася у львівському навчально-виховному комплексі імені Василя Симоненка, повідомили Львівському порталу у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Таке творче завдання дуже сподобалось дітлахам. Одержавши від працівників ДАІ спеціальні заготовки зі світлоповертаючої  плівки, школярі одразу ж взялися до роботи.

Доки дітки витинали зірочки, правоохоронці розповідали їм про основні правила безпеки на дорозі.

 «Особливо уважними треба бути ввечері. У сутінках водії не завжди можуть вчасно побачити пішоходів. Тому, щоб не потрапити під колеса машини, треба бути помітними, одягатися яскраво та обов’язково мати захисника-«світлячка», що відбиватиме світло фар та буде яскраво сяяти у темряві», – зазначили працівники Державтоінспекції.

Вже за кілька хвилин кожен учасник акції виготовив собі «зоряний» світловідбивач. Цю «блискітку» дітки одразу ж наліпили на свої портфелики. 

Білі та яскравожовті зірочки відтепер оберігатимуть малечу на дорозі.

Побажавши учням веселих та безпечних канікул, правоохоронці вирушили у інші класи. Цього дня вони, загалом, провели цікаві та пізнавальні уроки з дорожньої безпеки для понад сотні діток.

Для малих школяриків організували вікторину із Правил дорожнього руху. Ті з учнів, хто правильно відповідав на запитання, отримали від правоохоронців невеличкі подаруночки. 

Працівники ДАІ сподіваються – така акція обов’язково допоможе діткам краще запам’ятати дорожню абетку та спонукатиме їх бути більш уважними й обережними на дорозі.   

Фото прес-служби УДАІ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *