ОСТАННІ НОВИНИ

Українці консультуватимуться у РАЦСах через skype

|

З наступного року державні реєстратори відділів реєстрації актів цивільного стану надаватимуть громадянам консультації за допомогою телефону та skype-зв’язку. Про це УНН повідомили у прес-службі Державної реєстраційної служби.

Зокрема, за інформацією Держреєстру, керівникам реєстраційних служб Головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі доручено запровадити у відділах державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб головних управлінь юстиції до 1 березня 2014 року онлайн-консультації за допомогою скайпу та телефонного зв’язку.

Фахівці консультуватимуть громадян з питань, що стосуються державної реєстрації актів цивільного стану, видачі витягів, виписок та ін.

Загалом, така послуга запроваджується з метою забезпечення доступності адміністративних послуг у цій сфері, створення належних умов для отримання громадянами інформації про ці послуги, а також з окремих питань діяльності органів державної реєстрації актів цивільного стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *