ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція обшукала квартиру родички «націоналіста» і вилучила вінчальні фото

|

Міліція провела обшук у квартирі, де прописаний координатор Комітету визволення політв`язнів, член Конгресу українських націоналістів Микола Коханівський.Про це сам Коханівський повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“27.12.2013р о 8.00 менти приходили з обшуком до тітки моєї дружини на Дарниці (у Києві), де ми з Катрею прописані. Ордер, звісно, ніхто не вручав, зі слів Лариси Володимирівни “показали постанову про порушення кримінальної справи по побиттю міліціянтів біля Кабміну 24 листопада”, – заявив він.

“Просто зайшли, переконались, що ми справді там не живемо, спитали, чи є комп`ютер, звісно компа у тітки немає, вона звичайна далека від політики жінка. Вилучили 15 фотокарток з нашого вінчання, пояснили що це “речові докази”, так і позначили в протоколі. Виходить, всі хто був у нас на вінчанні більше трьох років тому, вже “под колпаком”)”, – додав Коханівський.

“На запитання Лариси Володимирівни про те, що вже ж амністія вийшла, відповіли: “Коханівського це не стосується”, – зазначив він.

Коханівський додав: “Півтора тижні тому менти приходили до гуртожитку по вул. Стратегічне шоссе, де я жив років 8 тому, але там українці налаштовані радикально, майже всі ходять на майдан, просто ментів послали”.

“Десь тиждень тому приходили на квартиру у Новосілках, де я жив три з половиною роки тому, хазяйка квартири пані Катерина (наша пані), також їх чемно послала, пояснивши, що я вже у неї не мешкаю, і вони, менти, про це знають”, – згадав також член КУН.

Українська правда 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *