ОСТАННІ НОВИНИ

МВС перекваліфікувало напад на Чорновол

|

Міністерство внутрішніх справ перекваліфіковувало напад на журналістку Чорновол з хуліганства на нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Про це розповіли опозиційні депутати після зустрічі в МВС, повідомляють “Українські Новини”.

Нардепи зустрічалися із заступником міністра МВС Віктором Дубовиком і заступником начальника Головного слідчого управління МВС Олегом Татаровим.

“Вони перекваліфікували цю справу з “хуліганства” на “нанесення тяжких тілесних ушкоджень”, – повідомив депутат від “УДАРу” Валерій Пацкан.

За словами депутата від “Батьківщини” Олександра Бригинця, правоохоронців кажуть, що не можуть зараз перекваліфікувати цю справу до статті “замах на вбивство”, оскільки всі попередні слідчі дії будуть визнані неправосильними.

Депутати впевнені, що насправді таким чином МВС тільки затягує розслідування цього нападу.

Крім того, депутатів обурило, що серед 5 основних версій міліція не розглядає версію, пов`язану з перешкоджанням журналістській діяльності Чорновол.

Депутат від фракції ВО “Свобода” Ігор Швайка підкреслив, що зараз у рамках розслідування цієї справи МВС призначило 20 експертиз.

Як відомо, журналістку Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі в ніч на 25 грудня.

Міліція розшукує третього підозрюваного в побитті Чорновол.

Один із затриманих у “справі Чорновол” заперечує свою причетність.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *