ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию правоохоронці викрили серійного крадія велосипедів

|

Оперативні працівники Стрийського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника, який упродовж листопада-грудня «полював» за чужими велосипедами на території міста Стрия. Кошти, виручені від продажу крадених «металевих коней», зловмисник витрачав на власні потреби. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Наприкінці листопада у Стрийський міськвідділ міліції про крадіжку велосипеда повідомила мешканка одного зі спальних районів Стрия. Жінка розповіла, що невідома особа зламала замок на дверях до її підвалу та викрала велосипед вартістю 1 тисяча гривень.

Коли упродовж тижня до міськвідділу міліції стали надходити заяви про крадіжки велосипедів від мешканців інших районів міста, правоохоронці зрозуміли, що мають справу зі серійним крадієм. Оперативники, які працювали над розкриттям цих кримінальних правопорушень, зауважили, що крадій виходить «на полювання» уночі. І, як правило, викрадає велосипеди з підвальних приміщень або гаражів, при цьому проникає у приміщення, зламуючи замки на дверях.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, який ніде не працював, у минулому вже встиг побувати на лаві підсудних. Наразі слідчими міськвідділу міліції  доведена його  причетність до вчинення сімох крадіжок велосипедів. Частину викрадених двоколісних вдалося  відшукати та вилучити», – розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції Стрийського міськвідділу міліції Володимир Петрівський.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від  трьох до шести років. Триває досудове слідство.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *