ОСТАННІ НОВИНИ

Львів має програму підготовки міста до Євробаскету 2015 року

|

Рада на пленарному засіданні затвердила Програму розвитку баскетболу та підготовки міста до проведення Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року та затвердила договір про співпрацю з приймаючим містом щодо підготовки та проведення Євробаскету, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Чемпіонат Європи з баскетболу входить до ТОП-5 спортивних змагань світу. Його приймають 6 міст України. У Львові будуть відбуватися змагання однієї з груп. У місті до Євробаскету будують два об’єкти: багатофункціональну спортивну арену на вул. Ряшівській (проектованій), яку планують закінчити взимку-навесні 2015 року, а також тренувальну базу на пр. Червоної Калини, яку завершать восени 2014 року. Відповідно до програми, ми повинні розробити концепції з маркетингу, безпеки, транспорту, медичної логістики та інших», – повідомив  Андрій Москаленко, в.о. директора департаменту ЄВРО-2012.

Додамо, метою Програми є підготовка міста до Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року шляхом створення для цього відповідної спортивної, транспортної, туристичної інфраструктури, збільшення кількості туристів на час Чемпіонату та після нього, а також популяризація баскетболу, здорового способу життя та активного відпочинку серед мешканців міста Львова.

Фото: Львівська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *