ОСТАННІ НОВИНИ

Біля гаражного кооперативу у Львові розстріляли чоловіка

|

У Львові молодий чоловік під час сварки із своїм знайомим схопив зброю і завдав останньому кілька поранень в область грудної клітки, живота та ноги. Постраждалий госпіталізований в лікарню, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На телефон оперативної лінії „102”, надійшло повідомлення про те, що у Львові на території одного з гаражних кооперативів, під час конфлікту, поранено 26-річного львів’янина.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 24 грудня близько 21.00 біля гаражного кооперативу між двома чоловіками виникла сварка, під час якої один з них – безробітний 36-річний житель Львова – зі спецзасобу для відстрілу гумовими кулями, вистрілив у груди та живіт своєму знайомому», – повідомив начальник Франківського райвідділу міліції полковник міліції Віталій Горський.

Постраждалого, яким виявився 26-річний львів’янин, медики «швидкої» госпіталізували в лікарню, де йому діагностовано: вогнепальні поранення лівої половини грудної клітки, ділянки живота та лівого стегна, а також розрив лівої легені, відкритий перелом ребер, множинні сторонні тіла (гумові кулі в кількості 3 штуки), шок другої ступені.

Спецзасіб для відстрілу гумовими кулями ПМР, калібру9 мм, який є зареєстрованим на чоловіка, що здійснив постріли, – вилучено.

Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *