ОСТАННІ НОВИНИ

Журналістів закликають вести інформаційну блокаду режиму влади

|

Жорстоке побиття журналістки Тетяни Чорновіл – це не просто зухвалий виклик бандитів суспільству й своєрідне залякування працівників ЗМІ. Це – початок неоголошеної війни проти усіх журналістів, усіх вільних мас-медіа, що пишуть й говорять правду про нинішній антидемократичний режим української влади. Про це Львівському порталу повідомив заступник голови Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Андрій Болкун.

За словами Андрія Болкуна правда про корупційні злочини високопоставлених чиновників лякає їх більше, а ніж мирні пікети чи заяви країн ЄС. Бандити у владі насміхаються з усього народу, з закону, з демократичних засад існування цивілізованих країн. Заявами імперію зла не зруйнувати.

«Перестаньмо нарікати на владу чи «бути в шоці», а почати врешті відповідати на їхні дії взаємністю. Лише економічна та інформаційна блокада може змусити їх хоч трохи піти на поступки. Твердо переконаний, що тисячі інформаційних запитів та звернень ефективніше паралізують роботу будь-якого органу влади, ніж годинний пікет сотень обурених демонстрантів», – сказав він.

Заступник голови Львівської обласної організації НСЖУ також закликає ігнорувати «хвалебні» прес-релізи виконавчої влади.

«Мусимо перестати писати про чергові досягнення влади, яка поклала квіти до того чи іншого пам’ятника, подарувала дітям у школі крадений телевізор чи комп’ютер, відрапортувала про відкриття дороги чи школи, що були збудовані за кошти платників податків. ЗМІ повинні розпочати повний ігнор «хвалебних» прес-релізів виконавчої влади, а провести серйозні розслідування масового порушення державними службовцями чинного законодавства», – повідомив він.

«Будьмо солідарними та принциповими у своєму бажанні боротись за правду та вільну, демократичну, правову, європейську країну!», – резюмував А.Болкун.

Нагадаємо, сьогодні львівські журналісти проведуть акцію на знак протесту проти побиття журналістки Тетяни Чорновол. Акція протесту розпочнеться о 17.00 на Львівському Євромайдані.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *