ОСТАННІ НОВИНИ

Цинізм МВС: Чорновол могла спровокувати ДТП, а на дорозі всіляке трапляється

|

Напад на журналістку Тетяну Чорновол міг бути не пов’язаний із її професійною діяльністю. Про це УНН повідомили у МВС.

За словами правоохоронців наразі, окрім професійної діяльності журналістки, відпрацьовується версія, пов’язана із простим ДТП.

“Це могло бути ДТП. Тобто журналістка на своїй автівці створила аварійну ситуацію. Людям, котрі могли постраждати це могло не сподобатись, могла виникнути сварка і як результат — побиття. І хоча травми у Тетяни Чорновол досить серйозні, проте на дорозі всіляке трапляється: і з пістолетів стріляють, і з битами нападають, і б’ють також усіх, не зважаючи на стать. Тому версію про конфлікт на трасі під час ДТП відкидати не можна. Наразі Департамент ДАІ перевіряє усі камери відеоспостереження, опитує усіх ймовірних свідків”, — зазначили правоохоронці.

Як пише ЛігаБізнесІнформ, злочинці, перш ніж побити журналістку і активістку Євромайдану Тетяну Чорновол, спочатку таранили її автомобіль, щоб вона зупинилася.

На опублікованих в Facebook фото видно, що у машини пом`ятий бік і вибито бічне скло. За словами Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад в Бориспіль. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і побили.

При цьому зберігся запис відеореєстратора з машини побитої журналістки, на якій зафіксовані марка і номери авто нападників. Зараз вона вивчається в штабі Майдану.

Зараз Тетяна знаходиться в лікарні, у неї струс мозку, зламаний ніс, множинні гематоми.

Нагадаємо, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновол. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб). Як повідомили в міліції, потерпілу виявили працівники ДАІ на узбіччі дороги неподалік Борисполя.

Працівники ДАІ направили її до травмпункту та викликали слідчо-оперативну групу, якій потерпіла повідомила, що її автомобіль підрізав джип темного кольору. Джип затиснув її “Шевроле”, а після зупинки декілька невідомих осіб, які їхали в джипі, витягли її з автомобілю, побили та покинули на узбіччі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *