ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік Чорновол вважає, що її побиття замовила влада

|

Чоловік побитої сьогодні вночі української журналісти Тетяни Чорновол Микола Березовий вважає, що багато хто з представників влади міг замовити побиття його дружини.

«Це проблема нашої влади – на кого не подивись – вона писала про всіх. Про Пшонку, про Захарченка… Кожен з них міг виступити замовником цього всього», – сказав він у коментарі на Hromadske.tv.

Микола Березовий розповів, що на час побиття Тетяни не був у Києві.

«Певно цього і вичікували, бо весь час до цього біля Тетяни знаходився хтось… Вночі о 1:15 мені зателефонував лікар «швидкої», я говорив з Танею. Вона погано орієнтувалась, навіть не знала, де знаходиться», – сказав чоловік журналістки Тетяни Чорновол.

Він повідомив, що її стан дуже важкий, в неї багато переломів.

«Була підозра на запалення легенів, але на щастя це не так», – додав він.

Зазначимо, зараз Тетяна Чорновол перебуває в реанімації.

В опозиції водночас вважають, що на журналістку вчинили замах на вбивство. Про це сказав депутат від «Батьківщини» Сергій Пашинський. Він не відкидає, що за нею стежили спецслужби.

Нагадаємо, сьогодні вночі невідомі побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол на трасі неподалік Борисполя. За фактом її побиття порушили кримінальне провадження.

В МВС інформують, що розглядають декілька версій нападу на журналістку.

«Одна з них – провокація. Адже, як відомо слідству, активістка неодноразово залишалася на ніч у Будинку Профспілок і пересувалася виключно у супроводі інших. У ніч нападу вона була одна, тож, можливо, нападники цим і скористалися», – вважають у Міністерстві внутрішніх справ.

Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *