ОСТАННІ НОВИНИ

На Новий рік українці масово знаходитимуть під ялинкою смартфони та шуби

|

Гаджети та шуби будуть одними з найпопулярніших новорічних подарунків. Про це свідчить аналіз пошукових запитів напередодні Нового року, повідомляють аналітики Slando.

Так, в останній декаді грудня українці стали втричі частіше шукати смартфони, а попит на відеореєстратори і шуби збільшився вдвічі.

Не залишаться без подарунків і поціновувачі відеоігор: Sony PlayStation став фігурувати в пошукових запитах на 40% частіше, PlayStation Portable (PSP) – на 25%.

А ось Xbox не настільки популярний в Україні, приріст запитів на цю консоль склав всього 12%.

Напередодні Нового року планшети стали на 16% більш затребувані. При цьому найбільший попит на iPad mini. Серед смартфонів лідер в популярності – iPhone 5S.

Також українців цікавлять музичні плеєри – попит на iPod зріс на 10%. Серед подарунків «під ялинку» також часто будуть зустрічатися сукні, телевізори, годинники і ноутбуки.

За цими запитам ріст склав 5-15%. Що стосується змін з негативним значенням, то українці знизили інтерес до нерухомості.

Кількість запитів, за словами квартира і будинок, впала на 20-30%.

Напередодні свят також згас інтерес до верхнього одягу. Популярні на початку грудня пальто, куртки, дублянки і т.д., стали цікавити українців у рази менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *