ОСТАННІ НОВИНИ

Інваліди збудують школу на Львівщині

|

Кротошинська сільська рада (Пустомитівський район) за кошти місцевого бюджету замовила будівництво добудови до місцевої загальноосвітньої школи за 7,29 млн грн. Роботи виконає Колективне підприємство «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть «Наші гроші.Львів».

Школа розрахована на 200 учнів, відтак, з розрахунку на одного учня вартість будівництва складає 36,5 тис. грн. До порівняння, добудова загальноосвітньої школи на 300 учнів в селі Батятичі, Кам׳янка-Бузького району коштувала 58,8 тис. грн з розрахунку на одного учня.

Це вже другий тендер, який проводить сільська рада на добудову школи. 7 серпня 2008 року, за результатами відкритих торгів була акцептована пропозиція ПП “Альфабудсервіс”, яке повинно було виконати роботи за 7,89 до кінця 2016 року. З того часу проект подешевшав на 595 тис. грн, а терміни залишились тими самими.

КП «Центр Комплекс» засноване Львівською обласною асоціацією інвалідів. Протягом 2013 року стало переможцем тендерів на 13, 26 млн грн у Львівській області. Серед інших, підприємство отримало підряди на проведення реставраційних робіт приміщень «Музею Пінзеля» та львівської Ратуші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *