ОСТАННІ НОВИНИ

Жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол (фото, відео)

|

Побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол. Про це повідомляє з посиланням на Олексія Гриценка Мустафа Найем, передає УП.
За його даними, це трапилося в Борисполі.

«У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя», написав вночі Мустафа у своєму твітері.

Родичам передзвонили вже з травмпункту. У Тетяни струс мозку та числені гематоми.

«За словами Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків», – написав Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама ходити вона не може.

Авто, на якому їхала Таня Чорновол поблизу Борисполя раптово підрізав джип. З її боку жодних порушень не було. Про це «Новому погляду» розповів очевидець події, журналіст Євген Кузьменко.

«Тетяна їхала на «Шеврове Авео». Зараз вона перебуває у травмпункті Бориспільської районної лікарні», – розповідає Кузьменко. 

За його словами, на місце події прибули активісти «Автомайдану», громадські лідери та народний депутат Андріївський.

Нагадаємо, напередодні, Тетяна Чорновол поширила інформацію про те, що вона нарешті знайшла «хатинку», де живе міністр внутрішній справ Віталій Захарченко.

До того Тетяна критикувала у своїх блогах та статтях Медведчука, Клюєва, Азарова, Льовочкіна та сім’ю Януковичів.

 

 

Відео: Euromaidan2013

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *