ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович відчув Боже випробування Євромайданом

|

Президент України Віктор Янукович вважає, що Євромайдан виник через прагнення українців до кращого життя. Як повідомили «Коментарям» у прес-службі глави держави, про це Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів райадміністрацій.

«Коли ми отримали такий підйом у суспільстві, коли побачили Євромайдан – я з самого початку говорив, в цьому нічого поганого не було. Це прагнення людей до кращого життя», – сказав Президент.

Він зазначив, що багато людей «живуть не розумом, а емоціями», і саме цим скористалися політики та провокатори. «Під час цього емоційного вибуху на цьому почали грати політики, екстремісти, різного роду провокатори. Нам треба з цього всього зробити висновки, і ми це робимо, щоб у найближчому майбутньому ніколи не допустити таких випадків, – сказав Янукович. – Господь Бог дав нам це випробування, і ми його повинні пройти з відкритим обличчям, дивлячись людям в очі».

Глава держави також заявив, що поштовхом до виникнення Євромайдану стала недостатня робота з інформування суспільства про ризики, які несе підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

«Це не той документ, який можна було робити закритим. Безумовно, треба було провести широку роботу з обговорення цього питання, яке б потім було покладено в основу прийняття рішення. Це той величезний недолік, який фактично вплинув на це рішення», – сказав Президент.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *