ОСТАННІ НОВИНИ

На Івано-Франківщині затримали ґвалтівника дворічної дитини

|

Учора до чергової частини Городенківського райвідділу міліції зателефонував сільський голова села Вільхівці і повідомив, що односелець зґвалтував малолітню дівчинку. Про це повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю управління МВС України в Івано-Франківській області.

Слідчо-оперативна група встановила, що 39-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до помешкання своїх сусідів. В кімнаті гралися четверо дітей різного віку. Зловмисник старших дітей вигнав на вулицю, а з дворічною дівчинкою зачинився в будинку.

Найстарша дівчинка, яка мала біля себе мобільний телефон, подзвонила матері. Жінка, котра на той час перебувала далеко від дому, відразу ж зателефонувала сільському голові, попросила подивитися, що відбувається в неї вдома. Коли голова зайшов до помешкання, то зрозумів, що односелець зґвалтував дівчинку. Він затримав злочинця і викликав міліцію та сільського фельдшера.

Наразі дворічна дитина перебуває в обласній дитячій клінічній лікарні.

Ґвалтівника затримано на підставі статті 208-ї Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування малолітньої), згідно з якою йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *