ОСТАННІ НОВИНИ

Нагадайте школярам правила безпечної поведінки на дорозі

|

Вже зовсім скоро у школярів розпочнуться довгоочікувані зимові канікули. Аби вберегти малих бешкетників від біди, обов’язково нагадайте їм про правила безпечної поведінки на вулиці, на практиці навчайте малечу «азам» дорожньої безпеки. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

ДАІшники вкотре нагадують батькам наголосити дітям, що вулиця – не місце для пустощів та забав. Поясніть дитині, що взимку слід бути особливо уважними та обережними. Перш ніж виходити на дорогу, треба неодмінно переконатися, що немає небезпеки.

Окрім цього, не можна вибігати не лише на проїзну частину, а й на пішохідний перехід. Подбайте, аби на верхньому одязі вашої дитини були світлоповертаючі елементи, або почепіть до її куртки флікер-світловідбивач. Це допоможе малому школярику стати помітним на дорозі у вечірню пору. Не забувайте і про безпеку дітей-пасажирів. Якщо везете в автомобілі дитину, – будьте максимально уважними, обережними, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що саме від вас залежить життя та здоров’я малечі.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *