ОСТАННІ НОВИНИ

Речник Партії регіонів погрожує лідерам опозиції десятьма роками в’язниці (відео)

|

Представники опозиції, які виступали на мітингах, що тривають в Україні вже більше місяця, наговорили «років на 10» в’язниці.

Про це в ефірі «Свободи слова» на ICTV заявила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

«Навіть заяви, за нашим Кримінальним кодексом, які переступають закон, можуть тягнути років на 10. Якщо навіть врахувати, що наговорили опозиціонери на всіх майданах відразу, я вам скажу, років на 10 (в´язниці) наговорили. Стаття 109 – заклики до насильницького повалення влади – до 5 років (в´язниці). Стаття 279 – блокування транспортних комунікацій; 293 – групове порушення громадського порядку; 294 – масові заворушення; 295 – заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку; та 341 – захоплення державних будівель», – зазначила вона.

«Це все, підкреслюю, це всі статті Кримінального кодексу, навіть не Адміністративного. За це існує покарання у нормальній демократичній країні. Не плутайте мирні зібрання з мирними захопленнями будівель, мирними бійками, мирним вандалізмом… Це все було, це все є, і за кожним фактом порушено справу правоохоронними органами», – зазначила Бондаренко.

Відео на YoyTube опублікував телеканал ICTV

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *