ОСТАННІ НОВИНИ

Реальність згорнутого «антимайдану» (фото)

|

Прихильники влади не прибирали місце проживання свого наметового табору, залишивши це право комунальникам. Як передає кореспондент «Коментарів», у понеділок, 23 грудня Маріїнський парк нагадує справжнє звалище.

У центральному парку столиці всюди розкидані використані пластикові одноразові прилади, а газони перетворилися на болото. Крім того, в тому місці, де, ймовірно, знаходилася кухня, на землі лежать гори сирої гречки і перловки. Також просто в бруд викинута варена каша різних сортів, в якій є відбитки черевиків. Ще на землі розкидані яблука, що лежать упереміш з пластиковим сміттям. Також лежать порожні пляшки з-під горілки.

 

На лавочках Маріїнського парку можна побачити купи брудного одягу, а один з ліхтарів вивернуто із землі.

 

 

 

 Як розповів кореспонденту «Коментарів» один з двірників парку, який прибирає територію, «антимайданівці» всі дні вражали його кричущою некультурністю. «Вони взагалі не викидали сміття в урни і пакети – де їли, там і кидали все. Ще викидали хліб, хороший хліб, цілими кілограмами! Нам з колегами доводилося забирати його мішками, щоб не пропадав. Хоча б птахів погодувати», – розповів двірник.

 

 

Нагадаємо, що в неділю 22 грудня, учасники мітингу на підтримку влади вирішили згорнути наметове містечко в Маріїнському парку на період новорічних свят. Були й такі з якими не розрахувалися за присутність на мітингу. Частина обурених й ошуканих пікетували офіс Партії регіонів.

Фото: Коментарі та сайт євромайдану

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *