ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці не викликали львівську журналістку на допит – речниця МВС

|

Львівську журналістку, активістку Громадського сектору ЄвроМайдану – Василину Думан ніхто з працівників відомства МВС України у Львівській області на допит не викликав. Про це Львівському порталу повідомила начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

За словами Світлани Добровольської, після того як інформація з’явилась у ЗМІ, з журналісткою зв’язались правоохоронці, аби уточнити деталі нічних дзвінків.

«Жодних дзвінків і викликів від правоохоронців Львівщини до журналістки не було. Номер телефону, який надала Василина Думан не належить жодному працівнику управління МВС у Львівській області… Чоловік, який підняв слухавку за нанаданим номером відповів, що нікуди не дзвонив і нічого не знає», – повідомила С. Добровольська.

Водночас речниця повідомила, якщо журналістці погрожують, то правоохоронці Львівщини готові гарантувати активістці ЄвроМайдану безпеку.

«Ми гарантуємо пані Василині Думан безпеку, якщо та звернеться до нас за допомогою», – наголосила Світлана Добровольська.

Нагадаємо, сьогодні з’явилась інформація про те, що львівську журналістку покликали на допит о другій годині ночі. Про це написала сама журналістка на своїй сторінці у facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *