ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція оголосила про створення народного об’єднання «Майдан»

|

Сьогодні, 22 грудня, в рамках Народного віче, яке проходить на Майдані Незалежності, оголошено про створення всеукраїнського громадського об’єднання «Майдан»

Як передає кореспондент «Коментарів», про це під час виступу заявив лідер руху «Третя народна республіка» Юрій Луценко.

«Сьогодні наші лідери оголосять вам план створення величезного громадського об’єднання «Майдан», куди повинні записатися мільйони тих, хто був, є і ще буде на Майдані, – заявив Луценко. – 10 мільйонів членів цієї організації з 10 мільйонами однакових значків, з однаковими планами в голові можуть змінити країну. За весну ми повинні забезпечити територію свободи в центральній Україні, влітку Євромайдан повинен дійти до Криму».

У цьому зв’язку він закликав українців вступати до лав нового об’єднання і розширювати «територію свободи» по всій Україні . «Ми повинні завоювати всю Україну. Має бути 80 % проти Януковича, 80 % – за європейський вибір, 80 % перемоги вже в першому турі президентських виборів», – сказав політик.

Луценко також підкреслив, що сьогодні чинна влада вже фактично втратила вплив на народ. «Сьогодні Янукович і його команда – це тільки колективна мумія Леніна в українському мавзолеї . Вони – тільки видимість влади, вони вже не мають влади над нами. Мільйони людей вже живуть в Україні без Януковича, без Азарова, без банди гангстерів, яка захопила нашу країну», – сказав він.

У свою чергу, лідер «Свободи» Олег Тягнибок закликав учасників стояти на Майдані до переможного кінця і влаштувати діючій владі «справжнє пекло». «Завдання – ті, хто в Києві, боремося в Києві. Далі партизанськими витівками блокуємо адміністративні будівлі, не даємо жити і спасти тим негідникам,  які при владі», – заявив Тягнибок.

Нагадаємо, сьогодні на Майдані Незалежності проходить чергове Народне віче. На сцені виступають лідери опозиції, а також зарубіжні гості.

Крім того, очікуються виступи українських гуртів ТНМК, Мотор´ролла, KOZAKsystem, «Гайдамаки», «Ролекс» , «Крамбамбуля», а також виконавців Тараса Чубая, Марічки Бурмаки, Ніни та Антоніни Матвієнко, Арсена Мірзояна.

Коментарі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *