ОСТАННІ НОВИНИ

Внутрішні війська "окупували" одну із столичних шкіл

|

Працівники Внутрішніх військ облаштували в столичній школі №94 за адресою Ольгинська вулиця 2/4, тимчасовий пункт обігріву.

Про це Українській правді повідомив один з батьків учнів школи.

За їхніми словами, у п`ятницю вдень потрапити в школу було проблематично, оскільки вхід перекрили співробітники ВВ, що у великій кількості знаходились на розі Ольгинської та Інститутської.

“Мене та інших батьків кордон цих військ не пропускав до школи, запитували, куди ідеш та навіщо. Довго довелося пояснювати, що прямую до дитини. Самі працівники на запитання не відповідали, а просто закривали прохід щитами. Їх керівник взагалі відмовився представитись”, – розповідає одна з мам.

У школі інформацію підтвердив і охоронець.

“Так, заходили сьогодні – просилися в туалет”, – зазначив він.

Самі учні також підтвердили, що бачили у школі спецназівців, щоправда, без шлемів.

Директор школи Вікторія Кузьменко запевнила, що працівники внутрішніх військ не заходили до школи, і їм дозволили користуватися туалетом виключно в приміщенні спортзалу, який розташований не в приміщенні школи, а в кількох метрах від неї у іншій будівлі.

“До мене звернувся старший, і я пішла їм на зустріч, бо, по-перше, це є люди, а, по-друге, біотуалети на Інститутській прибрали і у мене залишився вибір: або вони справлятимуть нужду біля школи, або я дозволю їм це робити в одному з шкільних приміщень. Діти сьогодні мали уроки фізкультури в тому спортзалі, що розташований безпосередньо в школі. Я просто не мала іншого виходу”, – пояснила вона.

Обурені батьки порадили працівникам ВВ відвідувати туалети на вулиці Банковій, в Адміністрації президента.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *