ОСТАННІ НОВИНИ

За рік львівські прикордонники затримали 43 нелегалів

|

Протягом року на ділянці Львівського прикордонного загону правоохоронці виявили 224 одиниці зброї та 193 боєприпаси. Про це повідомляє прес-служба загону.

Загалом, протягом 11 місяців цього року основні зусилля Львівського прикордонного загону було зосереджено: на забезпеченні надійної охорони державного кордону, покращенні якісних параметрів служби з охорони кордону, протидії незаконної міграції та протидії контрабандній діяльності.

Так, за результатами проведених заходів з посилення охорони державного кордону та протидії протиправної діяльності на державному кордоні затримано: 43 незаконних мігрантів, відмовлено в пропуску через державний кордон – 445 особам; контрабанди, товарів та предметів, прихованих від митного контролю виявлено на загальну суму 5,5 млн. грн; пропущено через державний кордон майже 4,8 млн. осіб та 1,7 млн. транспортних засобів; 224 – одиниці зброї; 193- боєприпасів.

А також протягом 11 місяців правоохоронцями було складено 957 протоколів про адміністративне правопорушення та накладено штрафів на загальну суму понад 561 тис. грн. За підсумками Колегії Адміністрації державної прикордонної служби України Львівський прикордонний загін посів ІІ місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *