ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович наказав підкинути грошей міліції та "вивчити урок" Євромайдану

|

Президент Віктор Янукович висловив співчуття тим міліціонерам, які постраждали під час масових акцій протесту проти дій влади.

Це він зробив, вітаючи особовий склад органів внутрішніх справ із Днем міліції, повідомляє прес-служба президента.

“Ми повинні вивчити цей урок”, – заявив Янукович.

Глава держави подякував усім, хто зараз несе службу з охорони громадського порядку і “жодним чином не піддається на будь-які провокації”.

“Переконаний, що ми досягнемо злагоди та зможемо віднайти шляхи вирішення всіх питань на користь народу України. Оскільки люди і в формі, і в цивільному – усі співгромадяни нашої держави. У нас спільна мета – сильна, незалежна, соборна Україна”, – сказав Янукович.

Він додав, що останні події у державі ще раз підтвердили: реформа правоохоронних органів, міліції не тільки назріла, а й потребує негайної активізації. “Визначаю це пріоритетом у роботі Міністерства внутрішніх справ на наступний рік”, – заявив президент.

Янукович запевнив, що керівництво держави робитиме усе можливе для покращення матеріального забезпечення правоохоронців, їхнього соціального захисту.

“Доручаю уряду забезпечити подальше покращання матеріально-технічного та грошового забезпечення органів внутрішніх справ”, – сказав він.

За словами президента, виконання завдань, покладених на органи внутрішніх справ, буде успішним лише за умови підтримки та розуміння з боку українського народу.

“В очах громадянина міліціонер має бути захисником та помічником. Маю надію, що вартові правопорядку своєю стриманістю, впевненістю вселятимуть у людей відчуття захищеності та віри в непорушність їхніх громадянських прав”, – заявив Янукович.

Він додав, що “це свято присвячене людям, які зробили справою свого життя охорону правопорядку в державі, захист прав та законних інтересів громадян”.

“Це свято тих, хто за духом і переконанням готовий прийти на допомогу кожній людині, вступити у протиборство зі злочинністю”, – сказав президент під час урочистих заходів з нагоди Дня міліції.

Глава держави також вручив державні нагороди.

Прес-служба президента не уточнює, де відбулося нагородження. За деякою інформацією, Янукович у п’ятницю мав відвідати МВС, через що нібито й було зосереджено велику кількість правоохоронців на центральних вулицях Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *