ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває соціальна акція «Святий Миколай у кожну домівку»

|

Упродовж 18-22 грудня фахівці із соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках акції «Святий Миколай у кожну домівку» проведуть низку благодійних заходів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За благодійної підтримки ТзОВ «Дайс», ЗКБО «Нове життя» та у співпраці з учнівським самоврядуванням Франківського району відбувається театралізоване адресне вручення подарунків «Миколай іде до тебе».

Під час заходу дітям з багатодітних, малозабезпечених та сімей з проблемою інвалідності роздають солодощі, іграшки, зимовий одяг. Сьогодні за благодійної підтримки ТзОВ «Скриня+», кондитерської фірми «Світоч», ЗКБО «Нове життя», ТзОВ «Торговий ДІМ «Міст Експрес» заплановано захід «Подарунок Миколая». Під час нього відбудеться концерт з виступами учнів шкіл Франківського району та врученням дітям подарунків.

22 грудня за благодійної підтримки ЛКП «Навколо базару», кафе-бістро «Смачні сезони», ПП «Казковий світ» та ЛВПУ – святкове частування та розважальна програма для дітей-інвалідів з діагнозом ДЦП. «Ми щиро вдячні тим, хто щедро допомагає нам приносити усмішки у домівки, а також тим, хто відкритий до нашої допомоги та готовий працювати задля кращого майбутнього для себе і своїх родин», – розповіла Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *