ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірчанин, що обікрав водія маршрутки, отримав п’ять років

|

Самбірчанин викрав у водія маршрутного таксі 1800 гривень, за що чоловік отримав 5 років позбавлення волі, інформує інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області..

Літом, цього року, близько 21-ої години чоловік, знаходячись на автовокзалі  в місті Самборі, зайшов в маршрутне таксі марки «Еталон». На панелі біля водія зловмисник побачив дерев’яну коробку з грошима, довго не думаючи, самбірчанин скориставшись відсутністю водія, відкрито (у присутності пасажирів) забрав з коробки  гроші в сумі 1800 гривень. З привласненими грошовими коштами зловмисник втік.

Завдяки працівникам Самбірського міськвідділу міліції, крадій був розшуканий та затриманий в цей же самий день. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець.

За свої протиправні дії грабіжник поніс кримінальну відповідальність за статтею 186 ч.2 КК України (грабіж) та до того ж йому довелось відшкодувати потерпілому матеріальну шкоду, заподіяну внаслідок злочину. Суд  визнав молодика  винним у скоєному та враховуючи невідбуту частину покарання, яке він вже встиг отримати раніше, призначив йому остаточно 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном  на три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *