ОСТАННІ НОВИНИ

Двох кишенькових злодіїв зловили в маршрутці «на гарячому»

|

Львівські правоохоронці в маршрутному таксі, «на гарячому» затримали крадіїв, які викрали гаманець у дівчини. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники карного розшуку Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області, 18 грудня, на «гарячому» затримали двох чоловіків за скоєння кишенькової крадіжки, а саме гаманця у 22-річної львів’янки, яка в той час їхала у маршрутному таксі.

«Затриманими виявилися 27-річний та 29-річний мешканці міста Львова – раніше судимі за скоєння майнових злочинів. Зловмисники свою провину у скоєному повністю визнали. Речові докази вилучено», – повідомив заступник начальника Львівського міського управління міліції підполковник міліції Павло Герасим.

За словами одного зі зловмисників він скоїв цю крадіжку тому, що немає роботи.

«Я не маю зараз роботи по спеціальності. Я слюсар-складальник. Мене обіцяли влаштувати на роботу після нового року. У мене двоє дітей. Так сталося, я їхав у маршрутці, побачив відкриту сумку, в ній гаманець, тому й витягнув. Я дуже розкаююсь, більше такого не буде», – пояснив правопорушник.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *