ОСТАННІ НОВИНИ

Активістам Євромайдану сьогодні вручать 266 лицарів-пряників

|

У четвер, о 13:00 та 21:00, біля будинку Профспілок (на розі майдану Незалежності та вул. Хрещатик) відбудеться другий етап ініціативи “Лицарі Добра”, присвячений до дня святого Миколая. Ініціатором заходу виступив Державний історико-культурний заповідник “Тустань”, інформує прес-служба заповідника.

 Перший етап акції відбувся 14 грудня, коли було зібрано 463 пряники та подаровано тим, хто допомагає творити Майдан – ветеранам-афганцям, медикам, журналістам, священикам, волонтерам на кухні, видачі теплого одягу та охоронцям на барикадах. Сьогодні, 19 грудня, відбудеться другий етап, в рамках якого дівчата-волонтери привітають майданівців зі святом Миколая та подарують 266 лицарів-пряників.

Нагадаємо, що впродовж двох тижнів у Львові та інших містах України небайдужі громадяни пекли медові пряники та писали підбадьорливі слова для громадських активістів на Майдані. Ідея полягає в тому, щоб із пряником передати особисті слова підтримки і подяки тим волонтерам, які зараз мерзнуть на Майдані, а не можуть бути вдома поруч із сім`єю під час зимових свят. З іншої сторони – дати змогу людям, які не мають можливості поїхати у Київ, зокрема жінкам і дітям, зробити свій внесок як громадянина та долучитись до мирного протесту Євромайдану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *