ОСТАННІ НОВИНИ

Жінка намагалась незаконно вивезти чотирирічну дівчинку закордон

|

Минулої ночі прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону в черговий раз не дали дозвіл на вивіз дитини за межі України. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

31-річна мешканка Тернопільської області з дочкою 2009 року народження прямувала до Республіки Польща. На паспортний контроль мати надала паспорт громадянина України з відмітками про дитину та нотаріально засвідчену заяву батька доньки про згоду на вивіз її за кордон.

У ході співбесіди, інспектор прикордонної служби помітив надмірне хвилювання матері, тому ініціював проведення додаткової перевірки всіх обставин відсутності батька дитини. Як пізніше з’ясувалось – не дарма, батько дитини ще з серпня виїхав в Республіку Польща, а нотаріально-засвідчена заява виявилась такою, що видана не законно. Згодом, в порядку забезпечення законності, по даному факту негайно були проінформовані працівники органів внутрішніх справ.

На жаль, такі випадки не поодинокі, з початку року на ділянці Мостиського прикордонного загону з тих чи інших причин відмовлено в пропуску через державний кордон 186 дітей, 8 з яких – у зв’язку із підозрою про підробку документів, чи їх не законною видачею.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *