ОСТАННІ НОВИНИ

Замість України в ЄС найближчим часом може вступити Молдова

|

Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд припускає, що Молдова може швидше вступити у Євросоюз, ніж Україна. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого скасування візового режиму для України.

Він зокрема зазначив, що питання щодо відміни візового режиму для України не є одностороннім рішенням. Це рішення може прийнятися лише в процесі перемовин України з Європейським Союзом. «Моя особиста думка така, що цей діалог на даному етапі не є швидким», – сказав Ярослав Дрозд.

Дипломат також зауважив, що чим швидше Україна приступить до переговорів з Євросоюзом, тим швидше буде прийняте Європою рішення про візову угоду.

«Але, на мою думку, Молдова приблизилася до Європи більше щодо питання скасування візового режиму, ніж Україна. Молдова спокійно і регулярно проводить переговори з Євросоюзом щодо цього. Можливо навіть таке, що Молдова вступить до ЄС вже наступного року, і її громадяни зможуть безвізово в’їжджати до країн ЄС», – сказав Я.Дрозд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *