ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали готують чергові провокації з фальшивками про надзвичайний стан в Україні

|

Усі звинувачення Партії регіонів у тому, що опозиція готує фальшивий документ про впровадження надзвичайного стану – це чергові провокації, які вже тривають близько місяця. Цілком ймовірно, що авторами фальшивки будуть саме представники Партії регіонів, які хочуть банально підставити опозицію.

Про це «Погляду» у коментарі сказав народний депутат, генерал-лейтенант Віталій Ярема.

«Я вперше чую про такий нормативний акт (впровадження надзвичайного стану – авт.), який нібито покликаний змобілізувати Майдан, штовхнути мітингувальників на радикальніші дії. Я вас запевняю: я вчора був на Майдані, дух Майдану нікуди не зникає. Вчора люди були дуже активними, оскільки Янукович попідписував з Путіним чимало документів», – поділився настроєністю Майдану Віталій Ярема.

При цьому майдан, каже нардеп, чудово розуміє, що ці російські кошти спрямовані на утримання Януковича при владі, а не для покращення життя людей та виконання соціальних програм.

Співрозмовник переконаний, що заяви регіоналів про фальшивий документ, який готує опозиція, – це чергові провокації.

«Цей акт може вже завтра з’явитися і вони звинуватять нас. Але ми оголосили на весь світ про мирну акцію протесту. Вони намагаються підставити опозицію, бо хвилюються. Нехай хвилюються. Ми стоятимемо до кінця», – підсумував Віталій Ярема.

Нагадаємо, депутат з фракції Партії регіонів Олег Царьов стверджує, що лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк готує фальшиву постанову про введення надзвичайного стану в Києві. «Опозиція скаже, що нібито уряд ввів надзвичайний стан, і до столиці стягуються внутрішні війська. Я боюся, щоб під ці заклики почнуться провокації: захвати будівель, якісь заходи, дестабілізуючі ситуацію», – сказав регіонал.

Новий погляд 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *