ОСТАННІ НОВИНИ

Владика Борис (Ґудзяк) у зверненні до бізнесу наголосив на його важливості

|

Президент УКУ, єпарх Паризької Єпархії св. Володимира (УГКЦ) владика Борис (Ґудзяк) звернувся до бізнесменів України. У відеозверненні єпископ зазначив: «Сьогодні дуже багато залежить від вашої постави. Бо це той момент, про який запитає нас Господь і запитає історія: що ти робив, як ти стояв і чи простягнув руку своєму братові у цей час? Українці чекають на ваше слово, на вашу солідарність і на вашу підтримку», інформує прес-служба LvBS.

Владика закликав представників малого, середнього та великого бізнесу не боятися ризиків, які приходять при моральному свідченні: «Не бійтеся! Господь буде благословити усі мужні, чисті правдиві діла, які ви чинитимете».

 

Він також наголосив, що Україна перебуває в центрі уваги усього світу, оскільки  сьогодні стоїть питання гідності кожного конкретного українця: «Вони не мають великої сили і великих можливостей, але вони шукають своєї гідності. За неї українці жертвують дуже багато: своїм здоров’ям, своїми заощадженнями, щоб задекларувати своє бажання жити гідно. Я прошу вас, роботодавців, зважити на малого українця. Ваші працівники, споживачі вашої продукції, суспільство і весь світ дивиться на вас, і чекає вашої постави та вашої солідарності», − підсумував президент Українського католицького університету владика Борис (Ґудзяк).

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *